Wednesday, August 26, 2020

WAAROM BLOKKERT KASPERSKY PINGPLOTTER PRO'S SCRIPTEN?

 

U moet zich ervan bewust zijn dat Kaspersky een van de oudste en meest populaire antivirusprogramma's is die door miljoenen mensen over de hele wereld worden gebruikt. Het heeft de reputatie verdiend na jaren van geweldige updates en vooruitgang. Vroeger was het niet eenvoudig om een ​​antivirusprogramma te ontwikkelen dat je bescherming kon bieden tegen allerlei cyberdreigingen, maar Kaspersky was een van de eerste bedrijven die dat kon. Het antivirusprogramma dat u vandaag gebruikt, kan u en uw gegevens met slechts één klik beschermen tegen bijna alle soorten online bedreigingen.

Kaspersky antivirus werkt jarenlang prima na aankoop. Maar er kunnen op elk moment technische problemen optreden die een bedreiging vormen voor uw gegevens. Als u dergelijke problemen zelfs maar een dag of twee laat staan, kunnen uw gegevens in de problemen komen. Het is dus raadzaam om contact op te nemen met de Kaspersky ondersteuning zodra het probleem zich voordoet, zodat u tijdig hulp en bescherming krijgt.

Soms staat Kaspersky zijn gebruikers niet toe om een ​​bepaalde website of bestand te openen, wat een goede zaak is, maar het kan ook irritatie veroorzaken. Sommige gebruikers hebben bij onze Kaspersky-klantenservice gemeld dat wanneer ze Ping Plotter Pro proberen te starten, ze een foutmelding krijgen met de melding 'Het gevraagde object is niet gevonden'. Dus als u met hetzelfde probleem wordt geconfronteerd, scrolt u naar beneden om de procedure voor probleemoplossing te zien.

1. UITSCHAKELEN VAN DE SCRIPTING HOST SCANNING VAN WINDOW

Om de scriptscanner uit te schakelen, ga naar Start -> Uitvoeren -> Plak deze opdracht:

regsvr32 / u'C: \ Program Files \ Kaspersky Lab \ Kaspersky Anti-Virus 6.0 \ scrchpg.dll '

Wanneer u dit doet, ontvangt u een bericht dat de dll is afgemeld. Hoewel deze resolutie Ping Plotter Pro niet volledig laat werken, betekent dit dat Kaspersky niet alle scriptoproepen van programma's zal onderscheppen.

Als u vragen heeft over de gevolgen van deze stap, kunt u ons Kaspersky antivirus bellen .

2. UITSCHAKELEN ALLE SCRIPTING IN PINGPLOTTER PRO

• Open Ping Plotter Pro

• Ga naar Bewerken -> Opties -> Plug-ins en scripts

• Haal het vinkje weg voor 'Script-engine en script-extensies inschakelen'.

• Sluit het programma en start het opnieuw.

Als geen van de bovenstaande oplossingen voor u werkt, neem dan zo snel mogelijk contact op met de Kaspersky  technische ondersteuning U registreert het probleem eerst bij ons via e-mail, telefoon of live chat-ondersteuning en laat de rest aan onze handen.

No comments: