Friday, August 14, 2020

WAAROM KAN IK GEEN KAARTGEGEVENS IN KASPERSKY INTERNET SECURITY INVOEREN?

 Kaspersky staat erom bekend essentiële bescherming te bieden tegen alle soorten malware, de nieuwste virussen, wormen, spyware, ransomware, rootkits, Trojaanse paarden en meer. Het omvat niet alleen een breed scala aan cyberbedreigingen die uw persoonlijke gegevens voor slechte doeleinden zouden kunnen stelen, maar het bevat ook tal van opwindende functies waarnaar men op zoek is in een antivirusprogramma. Bovendien is het zakvriendelijk - u hoeft dus geen gat in uw zak te graven als u een veiligheidsschild voor uw computersysteem wilt kopen.

Ondanks dat ze worden beschouwd als een van de beste antivirusprogramma's die de minste problemen met zich meebrengen, komen bepaalde problemen vrij vaak voor bij Kaspersky. Maar u hoeft zich in ieder geval geen zorgen te maken, want onze Kaspersky ondersteuning biedt eenvoudige oplossingen voor al uw antivirusproblemen.

Zodra u eventuele problemen met uw antivirusprogramma hebt vastgesteld, kunt u gemakkelijk experts raadplegen op ons Kaspersky-klantenservicenummer om een ​​permanente oplossing te krijgen.

Enkele van de meest voorkomende problemen waarmee Kaspersky-gebruikers worden geconfronteerd, zijn:

  • Factureringsproblemen
  • Problemen met Internet Explorer
  • Installatieproblemen

Dus vandaag behandelen we het probleem met betrekking tot facturering. Veel mensen hebben geklaagd dat ze hun kaartgegevens niet kunnen invoeren tijdens het betalen op Kaspersky. Hoewel het geen veelvoorkomend probleem is, zal ons Kaspersky support belgie  vandaag vertellen hoe u dit probleem in slechts enkele minuten kunt oplossen.

Als u Kaspersky Internet Security gebruikt, moet u 'Veilig Bankieren' configureren om de Veilige browser voor fanatical.com niet te gebruiken. Om dit te doen, moet u deze stappen volgen:

  • Open Kaspersky Internet Security.
  • Klik in het hoofdscherm op de knop Veilig Bankieren.
  • Klik op de link 'Website toevoegen aan Safe Money'.
  • In het scherm 'Veilig bankieren, site toevoegen':

een. Typ de website-URL in het vak 'Website voor veilig bankieren'.

  1. b. Selecteer de optie 'Beschermde browser niet uitvoeren'.
  2. c. Klik op de knop 'Toevoegen'.
  3. d. Klik op de knop '<-'.
  4. Vernieuw de webpagina en klik nogmaals op Veilig afrekenen.

Om de permanente tips en trucs te krijgen om de kwestie op te lossen, bel ons onmiddellijk op ons Kaspersky klantendienst. U kunt ook een bericht achterlaten op onze e-mail of live chat-ondersteuningsdienst. We beloven zo snel mogelijk contact met u op te nemen met passende oplossingen.

SOURCE

No comments: